Інсайд: Apple планує впровадити нові чіпи з можливостями ШІ в лінійку Мас

Коли вони з'являться і в яких моделях будуть.
Інсайд: Apple планує впровадити нові чіпи з можливостями ШІ в лінійку Мас
Hostaphoto / unsplash.com

Apple Inc. готується оновити всю лінійку комп'ютерів Mac за допомогою нової родини процесорів власної розробки. Оновлення принесе можливості штучного інтелекту та покращення пам'яті.

Про це пише "Економічна правда" з посиланням на агентство Bloomberg.

Агентство зазначає, що компанія, яка випустила свої перші комп'ютери Mac із чіпами M3 п'ять місяців тому, вже наближається до виробництва наступного покоління – процесора M4.

Видання з посиланням на анонімні джерела повідомляє, що новий чіп буде представлений як мінімум у трьох основних різновидах, і Apple прагне оновити кожну модель Mac.

Читайте також:

На думку експертів, новою розробкою Apple намагається наздогнати конкурентів у сфері штучного інтелекту, де вона відстає від Microsoft Corp., Google Alphabet Inc. та інших технологічних лідерів.

Зокрема, Apple планує випустити оновлені комп'ютери наприкінці цього року та на початку наступного. З'являться нові iMac, бюджетний 14-дюймовий MacBook Pro, висококласні 14-дюймові та 16-дюймові MacBook Pro, а також міні-комп'ютери Mac. Усі вони вже будуть із чіпами M4.

Проте, джерела агентства не виключають, що плани компанії можуть змінитися. А представник Apple відмовився від коментарів Bloomberg.

Раніше ми писали , що OpenAI та Microsoft починають амбітний проект зі створення суперкомп'ютера.

 



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK